Бел Лотос. Вашиот дом не треба да биди ваша втора работа.

Нашата локација.

Улица Коста Кирков Бр.5, лок. 1 Скопје, Центар

Детално чистење на вашиот дом

Со родовното детално чистење гарантираме темелно чист дом.