Bel lotos
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вашите теписи се наша грижа

 
 
 
 
 

 

Кои сме ние?

 

за нас

 
 
 
 
 
Бел лотос Нестороски е компанија која користи е иновативен систем за чистење теписи кој ефикасно ги отстранува нечистотиите и дамките од која било тапацирана површина без да го оштети материјалот на тепихот. За длабинско чистење, ги подигаме вашите теписи во вашиот дом и откако ќе завршиме со услугата ви ги доставуваме без дополнителни трошоци.
 
 
 
 
 
 
Имаме професионални техничари кои ја работат нивната работа со особена љубов и почит кон нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
Работиме по многу високи работни стандарди и сме многу темелни во нашата работа. Запазувањето на нашите критериуми за квалитет ни овозможува да испорачаме услуга што се истакнува од услугите на останатите конкуренти на пазарот.
 
 
 
 
 
 
 
 
Користиме индустриски машини со најдобра технологија ширум светот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да нè изберете нас?

 
 
 
 

стручен персонал

 
 
 
 
 
 
 
 

Навремена услуга

 
 
 
 
 
 

Пристапни цени

 
 
 
 
 
 
 
 

Водечка компанија за чистење теписи

 

Задоволството на нашите клиенти е наш приоритет

 
 
 
 
 

Побарајте понуда

 
Пополнете ги полињата во формуларот
 
 

 
 
Име
 
*
 
Email
 
*
 
Барање за понуда
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вашите теписи се наша грижа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Како до чист тепих?

 

четири лесни чекори

 
 
 

Нè контактирате

 
Контактирајте нè и закажете термин кога сакате нашиот тим да го земе тепихот од Вашиот дом
 
 
 
 

Го земаме вашиот тепих

 
Нашиот тим го подигнува тепихот од договорената локација во договореното време
 
 
 
95-nov
 

Миење и сушење

 
Го чистиме Вашиот тепих со помош на најсовремени машини
 
 
 
95-nov
 

Достава до дома

 
Исчистениот и исушен тепих уредно се доставува до договорената локација
 
 
 
 
 
 
 
Bel lotos
 

Водечка компанија за чистење теписи