За нас
ЗА НАС

БЕЛ ЛОТОС 1509

Бел Лотос 1509 е компанија која врши чистење на станови, деловни објекти и магацини

Ние во нашата компанија сме целосно посветени да им одговориме на сите барања и потреби на нашите клиенти во сферата на хигиената и хаусмајсторските услуги со тоа што ги нудиме сите решенија за беспрекороно извршена услуга, било тоа да е вашиот деловен простор или вашиот дом. Ние силно веруваме дека чистотата е професионалност и затоа веруваме дека е битен дел од Вашето секојдневие.

Бел Лотос, посветува големо внимание на кадровската структура и организациона посветеност во друштвото како најосновни сегменти за успешно оставрување на своите поставени задачи со континуирана едукација на сите структури на претпријатието.

Исто така водиме максимална грижа за здравјето и безбедноста на вработените, при што се превземаат сите неопходни мерки за да се оспособат здрави и безбедни услови за работа на вработените, при што секој вработен мора да помини низ задолжителна обука (стандард: BS OHSAS 18001:2007)

Нашиот сервис Ви нуди решение за беспрекорна чистота, било тоа да е Вашиот дом или деловен простор, која е битен дел од нашето секојдневие. За постигнување на таа цел ние користиме само биоразградливи материјали, препарати и опрема со висок квалитет (стандард ISO 14001:2015)

Зошто ние

Зошто да не изберете нас

01

Искусен тим

Со долгогодишно искуство, гарантираме услуга што ги надминува вашите очекувања.

02

Најсовремена опрема

Нашата посветеност да останеме во тек со напредокот во индустријата гарантира дека добивате услуга која е во првите редови на иновациите.

03

Задоволство на клиентите

Задоволството на клиентите е наш главен приоритет. Вашето задоволство е мерило за нашиот успех.