Чистење теписи и килими

Чистење теписи и килими

Ние сме специјализирани за обезбедување прецизни и прилагодени решенија за чистење за деловни центри, домови и простори со високи прозорци. Нашата посветеност за извонредност се протега на грижата и одржувањето на вашите теписи и килими, обезбедувајќи свежа и привлечна средина за вас и вашите клиенти.

  • Напредни техники за чистење: Ние користиме најсовремени техники за чистење за да ги отстраниме длабоките нечистотии, дамки и алергени од вашите теписи и килими. Нашите методи се ефективни, но нежни, зачувувајќи го интегритетот и долговечноста на теписите.
  • Процес на брзо сушење: Нашиот ефикасен процес на чистење е дизајниран да го минимизира нарушувањето на вашите секојдневни активности. Со нашите техники за брзо сушење, можете брзо да продолжите со нормална работа без да ја загрозите чистотата и изгледот на вашите теписи.
  • Модерни машини за чистење теписи. Користиме квалитетни и модерни машини и правосмукалки за чистење на теписи и килими. Нашите машини се од брендови кои обезбедуваат сигурност на длабоко чистење, а сепак да се задржи уникатниот изглед на тепихот.
Наши фотографии

Чистење на подови

Наши фотографии

Чистење епокси подови

Наши фотографии

Чистење на теписи

Наши фотографии

Чистење бекатон

Наши фотографии

Професионално машинско чистење

Контактирајте не и уверете се во професионалност и квалитетот кој го испорачуваме

Контакт