Изнајмување дигалки

СЕ ИЗНАЈМУВА - Камион-Дигалка/Корпа/Платформа за работа на висина

  • Камионска дигалка, со капацитет на подигање на терет од 200кг.со целосно издолжување до 22метри работна висина
  • Дигалката се издава со наш обучен лиценциран оператор
  • Дигалката поседува техничко испитување од стручно овластено лиценцирано испекциско тело

ЦЕНА

00 - 02 часа 2.500ден за работен час

02 - 04 часа 2.000ден за работен час

04 -06 часа 1.800ден за работен час

над 6 работни часа 1.600ден за работен час

Наши дигалки

Изнајмување дигалки

Контактирајте не и уверете се во професионалност и квалитетот кој го испорачуваме

070 279 276