Хемиско чистење

Хемиско чистење - сервиси

Како врвен давател на услуги за чистење, препознаваме дека вашиот мебел е составен дел од вашиот простор, а одржувањето на неговата чиста состојба е од суштинско значење за целокупната естетика и удобност на вашата околина.

  • Инвестираме во најсовремена, врвна опрема специјално дизајнирана за хемиско чистење на тапациран мебел. Нашите најсовремени машини обезбедуваат длабок и темелен процес на чистење, ефикасно отстранувајќи ги дамките, мирисите и алергените од површините на вашиот мебел.
  • Различни видови мебел бараат приспособени решенија за чистење. Затоа користиме премиум средства за хемиско чистење одобрени од индустријата кои се нежни за вашиот мебел, но моќни во елиминирање на нечистотијата и бактерии. Нашите производи се внимателно избрани за да го зачуваат вашиот мебел притоа обезбедувајќи исклучителни резултати во чистењето.
Наши фотографии

Чистење на тапациран мебел

Контактирајте не и уверете се во професионалност и квалитетот кој го испорачуваме

Контакт